Zoek je een bedrijf voor SEO in Kaatsheuvel? Zoekmachines helpen!

Het klinkt misschien vreemd, maar als je op zoek gaat naar de beste bedrijven voor SEO in Kaatsheuvel, dan is de beste manier om simpelweg te zoeken in een zoekmachine als Google. Natuurlijk doe je dat waarschijnlijk al wanneer je een product of dienst zoekt, maar bij deze zoektocht moet je even kritisch kijken naar de resultaten in Google.

Vindbaarheid

Hoger in Google

Een bedrijf dat jouw SEO gaat opzetten en verbeteren, heeft een flinke klus voor zich. De beste manier om een bedrijf te vinden die dit kunnen, is dus door te zoeken op Google en te kijken waar zij zelf eindigen in de zoekresultaten. Hoe hoger ze staan, hoe beter ze zijn in SEO, toch?

Wanneer een bedrijf zegt jou te kunnen helpen met je positie in Google, maar zelf pas op pagina drie te vinden is, dan is het de vraag of ze dit echt kunnen. Want hun expertise hebben ze dan duidelijk niet toegepast op hun eigen website.

Zoekresultaten

Advertenties omzeilen

Let in de zoekresultaten tijdens dit onderzoek wel op de hoogste posities in Google. De bovenste positie is natuurlijk de beste, maar laat je niet voor de gek houden: vaak is dit een betaalde positie. Een bedrijf heeft dus niet organisch ervoor gezorgd dat ze daar staan, ze hebben ervoor betaald.

De advertenties zijn vaak voorzien van het woord “advertentie” in de titel en bovendien hebben ze soms een andere kleur dan de andere links. Kies altijd het eerste resultaat van de niet-betaalde opties.