Zo vind je het beste magazijn personeel

Werken in een magazijn niet leuk? Dan kennen ze jouw bedrijf nog niet! Magazijn personeel is moeilijk te vinden maar dat is vreemd. Het is namelijk een relatief simpele baan in een vaak gezellige omgeving. Ben jij op zoek naar magazijn personeel maar weet je niet goed hoe je de beste mensen kunt vinden die ook nog lang willen blijven? Met deze tips vind je ze!

Ga iets hoger zitten

Nee, dat bedoelen we niet letterlijk. We bedoelen dat je iets hoger moet gaan zitten met het salaris dat je jouw personeel biedt. Magazijnwerk is vaak zo slecht betaald dat mensen snel weer iets anders zoeken. Als je nou iets meer biedt, dan zijn mensen meer geneigd langer te blijven. Iets beters vinden ze toch niet zomaar.

magazijn personeel

Geef mensen motivatie

Personeel motiveren is heel lastig maar er zijn gelukkig veel methoden. Je kunt bijvoorbeeld jouw personeel regelmatig een uitje geven. Of je geeft ze de mogelijkheid om een training of opleiding te volgen zodat ze door kunnen groeien. Misschien begin je wel een soort punten programma waarmee ze dagen vrij of andere leuke prijzen kunnen winnen. Er is van alles mogelijk!