Zo organiseer je een drive-through party

Je vader, moeder, tante, oom, broer of zus wordt dit jaar 50. Tijd voor een feestje, maar hoe organiseer je dit coronaproof? Er zijn verschillende manieren. Een originele spandoek met 50 jaar erop mag daarbij niet ontbreken. Verder kun je een drive-through feestje organiseren. Hoe je dat doet, lees je in deze blog. Direct een spandoek maken? Kijk dan op de website van DeSpandoekgigant.nl.

Visite

Bij een feestje horen natuurlijk gasten. Omdat je geen locatie kunt huren voor een feestje, kun je zelf de locatie bepalen. Het handige aan een drive-through verjaardag is je de jarige niet ergens heen hoeft te lokken, hij of zij kan gewoon thuis blijven. Wil jij de jarige Abraham of Sarah verrassen? Trommel dan alle familie en vrienden op door ze langs te laten rijden. Vraag of alle gasten hun auto versieren met slingers of ballonnen. Zelf kun je de plek van de drive-through natuurlijk ook versieren door bijvoorbeeld een spandoek op te hangen of een levensgrote opblaaspop neer te zetten.

Muziek

Helaas kan er dit jaar niet gedanst worden op het feestje, omdat alle gasten in de auto blijven zitten. Toch kun je wel zorgen dat er een feeststemming hangt door bijvoorbeeld een muziekinstallatie neer te zetten. De jarige kan zelf wel dansen terwijl de gasten langsrijden. Helemaal uitpakken? Verras dan de jarige met een live-optreden van een kleine band of DJ.

Hapjes

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart. Je kunt de gasten die langsrijden een taartje aanbieden. Zo vieren ze de grote dag toch nog een beetje mee. Is de drive-through afgelopen? Dan kun je samen met de jarige heerlijk dineren. Bestel eten bij je favoriete restaurant en sluit de dag lekker af!