Wat kun je verwachten bij een TC Academy opleiding?

Ben je bekend met TC Academy? Zij leiden coaches en trainers op tot experts in hun vakgebied, vaak met post-hbo opleidingen en trainingen. Je kunt ze vinden op bijvoorbeeld https://www.tcacademy.nl/. In deze blog gaan we je wat meer vertellen over de dingen die je kunt verwachten tijdens een opleiding van TC Academy. Lees dus gauw verder!

Jouw ontwikkeling staat centraal

Een belangrijk onderdeel dat bij veel opleidingen wordt overgeslagen. In plaats van dat het curriculum leidend is staat bij TC Academy juist jouw ontwikkeling centraal.

Docenten met ervaring

Een ander mooi ding dat je kunt verwachten bij deze opleidingen is dat de docenten waar je les van krijgt vrijwel allemaal afkomstig zijn uit het werkveld waar ze les over geven. Zo hebben de meesten een achtergrond als coach of trainer in het onderwijs of bedrijfsleven.

Specialisaties

Je krijgt tijdens de opleidingen de kans om je te specialiseren in de zaken die het dichtst bij je liggen. Zo stuur je eigenlijk je eigen ontwikkeling in de richting die je zelf het liefste op wilt gaan.

Praktijk en theorie

Theoretische kennis wordt gecombineerd met praktijkhandelingen en afstudeeropdrachten in de praktijk. Hierdoor kom je uit de opleiding met zowel mentale als fysieke handvatten die je kunt inzetten om je werk straks zo goed en secuur mogelijk uit te voeren.

Dat kun je dus verwachten

We hopen je een goed beeld te hebben gegeven van de zaken die je kunt verwachten wanneer je je inschrijft voor een opleiding bij TC Academy. Mocht je nog twijfelen, dan kun je best eens met TC Academy bellen om kennis te maken of te vragen of je daarvoor langs mag komen. Dat is waarschijnlijk geen enkel probleem en zo kun jij je nog beter ori├źnteren. We wensen je alvast veel succes tijdens je nieuwe opleiding!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *