Wanddecoratie

Een grote lege witte muur. Het kan een stilistische keuze zijn om een huis een moderne, strakke uitstraling te geven, maar het kan ook leeg aanvoelen. Als een huis gehuurd wordt, zijn er over het algemeen meer restricties bij het maken van aanpassingen aan de woning. Muren verven moet eerst met de huurbaas overlegd worden. Als een huis gekocht is, heeft de koper de alle vrijheid om te doen wat hij wil. Niet alleen het verven van een muur is mogelijk, ook een Beton Cire wand is mogelijk. Dit geeft een luxe industriele sfeer aan het huis, en maakt verdere decoratie minder nodig. Mocht je toch behoefte hebben aan meer decoratie, lees dan verder.

Schilderingen

De artistiekelingen onder ons kunnen ervoor kiezen om een wandschildering te maken. Dit is echter een groot en ingewikkeld project, wat zeker niet voor iedereen is weggelegd. Uiteraard kan er ook voor gekozen worden een kunstenaar in te huren die de wandschildering kan maken, maar dit kan wellicht prijzig worden. Een Beton Cire wand kan enigszins in patronen of met strepen worden aangebracht, waardoor de wand minder strak egaal is dan wanneer het met reguliere verf geverfd wordt. Ook kunnen er schilderijen aan een wand opgehangen worden. Het voordeel van schilderijen is dat ze in alle prijsklassen voorkomen en af te stellen zijn op ieder interieur. Ook met een Beton Cire wand kunnen er passende schilderijen gevonden worden.

Doe het zelf!

Laat je creatieve kant gaan en maak zelf wat leuks! Heb je veel vakantiefoto’s met mooie herinneringen? Stel ze samen in een grote collage en maak er een wandstuk van. Of organiseer een crea-bea middag met je kinderen, nichtjes of neefjes en ga aan de vingerverf! Ook dingen zoals een mooi wandkleed kunnen een kale muur veel goeds doen. Ben je goed met de brei- of haaknaalden? Maak dit wandkleed dan helemaal zelf! Geen betere manier om een personal touch aan je woning te geven.