Waar behaal je een praktijkdiploma boekhouden?

Er zijn diverse banen in het bedrijfsleven waar altijd vraag naar is. Dit komt omdat deze functies essentieel zijn voor ieder bedrijf. Deze banen zijn niet iets waar je op kunt bezuinigen, simpelweg omdat je niet zonder kan. Goede voorbeelden zijn bijvoorbeeld receptionisten of commercieel medewerkers. Als je een opleiding voor één van deze functies hebt afgerond, is de kans op een baan groter dan gemiddeld. Fabius Opleidingen biedt je deze mogelijkheid. De opleidingen binnen het aanbod van deze opleider zijn allen voor banen waar altijd vraag naar is vanuit het bedrijfsleven. Zo ook de opleiding boekhouden. Wat kan een praktijkdiploma boekhouden voor jou betekenen?

Wat kan een praktijkdiploma boekhouden voor jou betekenen?

Een bedrijf kan niet zonder een financiële administratie die alles op orde houdt. Zonder hen wordt het chaos en zal het bedrijf spoedig bankroet zijn. Of je nu voor een kleine of een grote organisatie werkt, de financiën moeten op orde gehouden worden. Daarom is er ook altijd vraag naar boekhouders. Wanneer je over een praktijkdiploma boekhouden beschikt, heb je sowieso een streepje voor op andere gegadigden voor de functie. Na afronding van de opleiding boekhouden bij Fabius Opleidingen is de kans dus aanzienlijk dat je snel over een baan beschikt.

Hoe ziet de opleiding boekhouden er uit?

De opleiding boekhouden is een klassikale les, bestaande uit 28 lessen van 3 uur. Klassikale lessen van Fabius Opleidingen worden op 50 locaties door heel Nederland gegeven. Deze opleiding focust zich op drie belangrijke elementen van het boekhouden: kostencalculatie, financiering en de administratie van een bedrijf. Een vooropleiding is geen vereiste, wat deze opleiding toegankelijk maakt voor iedereen. Deze opleiding is van MBO niveau. Binnen een half jaar kun je over een diploma beschikken.