Vormen van promotie

Je moet als bedrijf opvallen, helemaal in de toegankelijke markt van nu! Steeds meer online partijen worden actief en het aantal promotiemogelijkheden stijgt. Je zult in eerste instantie denken dat iedereen hetzelfde doet aan promotie waardoor je niet meer opvalt. Om deze reden nemen we jou mee in de opties die er zijn om binnen deze markt op te vallen!

Online promotie

Het is een breed begrip, maar online zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om jouw bedrijf te promoten. Het is allereerst belangrijk dat je zelf online actief bent door een website en social media. Door gebruik te maken van de gratis mogelijkheden, kom je al een heel eind. Wil je er ook geld voor inleggen, dan kun je gaan beginnen met adverteren. Je kunt via Google gaan adverteren, maar je kunt ook adverteren op social media als Facebook of YouTube!

Binnen- en buitenreclame

Je hebt een bedrijf die ergens gevestigd is, hierdoor kun je binnen- en buitenreclame inzetten. Wanneer jij klanten op bezoek krijgt is het uiteraard van belang dat zij het bedrijf herkennen en weggaan met een bepaald beeld. Als je echt wilt opvallen vanaf de buitenkant, is lichtreclame een perfecte mogelijkheid. Hiermee geef je een extra touch aan je buitenreclame en wordt jouw bedrijf een echte eyecatcher binnen de omgeving.

Beurzen en events

Je kunt ook reclame maken door op beurzen of evenementen te staan. Hier kun je mensen fysiek naar jouw bedrijf laten toe trekken en hen kennis laten maken met jouw product of dienst. Let er ook hierbij op dat je opvallende stand reclame beschikbaar hebt, zodat je binnen de concurrenten op het event opvalt.