Voordelen van een scootmobiel

Er zijn veel redenen waarom u misschien een scootmobiel nodig heeft. Wat die redenen ook zijn, een scootmobiel is een belangrijke investering. Lees hieronder wat de voordelen zijn van een scootmobiel!

Onafhankelijkheid

Doe meer van wat je wilt – wanneer je wilt. Als je ooit moet wachten op mensen om je te helpen met dagelijkse taken en boodschappen (bijvoorbeeld voor een lift naar de plaatselijke winkel), kun je met een scootmobiel het heft in eigen handen nemen. Op deze manier kunt u eropuit gaan zoals u normaal zou doen, maar zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Snelheid

Een scootmobiel kan 4 tot 8 km / u rijden, wat betekent dat je vrienden en familie kunt bijhouden op dagjes uit zonder moe te worden, waardoor je sociaal en gelukkig blijft. Vertrouwen hebben en de energie hebben om anderen bij te houden is een belangrijk element voor uw gezondheid en welzijn, anders zou het kunnen leiden tot minder verlangen om te socialiseren en zo isolatie te creƫren, wat vooral bij ouderen in het VK gebruikelijk wordt. Bekijk de campagne Eenzaamheid bestrijden van Age UK hier.

Flexibiliteit

In tegenstelling tot de meeste rolstoelen hebben scootmobielen een stoel die kan worden gedraaid, zodat u er gemakkelijk bij kunt in- en uitschakelen. Deze stoelen zijn in hoogte verstelbaar. Daarnaast kunnen sommige scootmobielen worden gedemonteerd, wat niet alleen ruimte bespaart, maar ook zorgt voor eenvoudig transport. Andere handige functies zijn onder andere:

Meer bagagemogelijkheden

Neem al uw benodigde spullen veilig mee in tassen, manden en afsluitbare dozen. Wat normaal voor teveel gewicht zorgt kan met een scootmobiel probleemloos mee.

Verschillende batterijen voor verschillende afstanden?

Hoe ver bent u van plan zonder scooter in uw scooter te reizen? Kies uit verschillende batterij groottes, afhankelijk van uw dagelijkse routine en uw persoonlijke behoeften. U hebt meer kans op een groter batterijformaat als u de neiging hebt om lange periodes buitenshuis door te brengen of als u op zoek bent naar een zware scootmobiel. Tipje van de sluier: uw scootmobiel zou de volledige capaciteit moeten hebben, mits u deze 10-20 uur oplaadt, wat het meest handig is om ‘s nachts te doen.

Stijl

Met alle nieuwe ontwerpen en variaties kan een scootmobiel tot op zekere hoogte een uitbreiding van uw persoonlijkheid zijn. Kleuraanpassing en unieke aanpassingen kunnen u een persoonlijk tintje geven. Een bedrijf waar u scootmobiel kunt kopen is Nice2Move.