Voordelen magazijn verlichting led

magazijn verlichting led

De voordelen zijn groot na de overstap naar magazijn verlichting led! Je zal er dan ook geen spijt van krijgen. Je gaat er namelijk echt op vooruit, zo is er sprake van een gemiddelde energiebesparing en CO2 reductie van 65%. Maar een hogere besparing is ook mogelijk als je kiest voor slimme verlichting. Er kan ook bespaard worden op onderhoud door de lange levensduur, PRO segment is 100.000 uur. Het zal ook bijdragen aan de verbetering van de concentratie en productiviteit.

Daarnaast bevat de LED magazijnverlichting geen schadelijke stoffen en het zorgt voor een verlaging van het ziekteverzuim. Een goed moment dat jij er dus ook naar over gaat stappen om na te gaan wat jouw budget toelaat en hoe snel je het terug kunt verdienen.

Maatwerk magazijn verlichting led

Het kan zijn dat je afwijkende maatvoeringen hebt of je hebt speciale wensen als het gaat over de nieuwe armaturen in je magazijn. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, alles kan namelijk op maat worden gemaakt. De armaturen kunnen dan voldoen aan de gewenste afmetingen.

Dit is dus ook weer een bijkomend voordeel bij de magazijn verlichting led. Er kan altijd advies in worden gewonnen als je andere afmetingen hebt dan de meest gangbare maten. Alles kan snel op worden gelost en ze staan voor je klaar om met je mee te denken.