Voor thuis en op het werk

Een stille PC voor thuis of op het werk, in beide gevallen is een computer van ikbenstil.nl een goed idee. Foto’s en video’s zijn vaak taken waarbij je zware software nodig hebt om te kunnen bewerken, bij het bedrijf word je computer zo samengesteld aan de hand van de taken die je moet uitvoeren. Deze taken kunnen verschillen van iets bewerken, tot een zeer complex en geavanceerd systeem wat aan gestuurd moet worden. 

Geschikt voor elk bedrijf

Wat je ook doet in het bedrijfsleven, een stille PC wordt ingezet voor verschillende doeleinden, aansturen van een robot, metingen en data, voertuigen en nog veel meer. Als bedrijf vertel je wat de werkzaamheden zijn die aangestuurd moeten worden, ik benstil.nl maakt een systeem op maat waarmee je aansturing kunt doen. In welke omgeving dit ook is maakt niet uit, ook de behuizing kan op wens worden gemaakt. Moet de geschikt zijn voor een vochtige of stoffige omgeving dan is dit mogelijk, er zijn behuizingen die zijn vocht en stofvrij en overal te gebruiken. 

stille PC

Aansturen van systemen

Heb je binnen je bedrijf een systeem wat aangestuurd moet worden, dan vertrouw je erop dat deze 24 uur per dag werkt. Het mag niet gebeuren dat een systeem uitvalt als je er een overheidsdienst mee beveiligt, of de diensten mee aangestuurd worden. De systemen van ikbenstil.nl zijn zeer betrouwbaar, een stille PC is niet zomaar een computer. Deze is op maat samengesteld met de beste hard en software die op de markt te verkrijgen is.