Vind een bostik dealer

Ben je op zoek naar Bostik lijmen en kitten? Dan ben je bij Van Dijken Pro op het juiste adres. Al ruim 100 jaar zijn wij als groothandel toonaangevend op het gebied van professionele kitten, lijmen en aanverwante gereedschappen. Bostik is al jaren een vaste leverancier en wij mogen ons dan ook premium Bostik dealer noemen voor de Noord-Nederlandse markt. Wij leveren echter door de gehele Benelux Bostik lijm, afdichtingskits en gereedschappen.

Een premium Bostik dealer

Wij werken met deze wereldwijde speler met veel plezier samen. Bostik bekend om haar hoge kwaliteit lijmen. Wist je dat Bostik in de loop der jaren leiders in de markt zijn geworden op het gebied van verlijming systemen in de professionele markt. Dit Franse lijm label heeft in hun portfolio een rijke traditie van grote ijver en vernuftige technieken. Denk bijvoorbeeld aan de eerste waterdichte laarzen en de eerste elastische bevestigingsslijm babyluiers.

Bouwlijmen van Bostik

Ben je op zoek naar montage of bouwlijmen van Bostik? Dan kunnen wij jou ook helpen. Bostik kan er namelijk voor zorgen dat zij door hun innovatieve gamma aan professionele lijmen en kitten de kwaliteit hoog houden. Niet alleen in Nederland worden de lijmen en kitten ingezet, maar Bostik staat er om bekend dat zij wereldwijd worden gewaardeerd door architecten en bouwaannemers. Ook zijn de lijmen van Bostik vermaard voor hun kwaliteit in het bouwen en vernieuwen van constructies, panden en trekpleisters. De meeste producten van Bostik komen tegemoet aan de eisen op het gebied van internationale en nationale bouw- en milieunormen.

Naast bouwlijmen hebben wij nog meer lijmen van Bostik in ons assortiment. Denk aan plafondplaat lijmen, houtlijmen, vloer en behanglijmen. Maar ook lijmen voor de isolatie, tegellijmen en voegmiddelen. Wist je ook dat we in onze groothandel brandvertragende lijmen hebben van Bostik? Kortom we kunnen lijmoplossingen bieden voor iedere denkbare toepassing. Wat dat je van luchtdicht bouwen waarvoor je ook professionele lijm nodig hebt.

Bostik lijmen kopen, bestellen of afhalen? Wij helpen of adviseren je graag. Onze specialisten zijn opgeleid en deskundig om je verder te assisteren. Wij leveren meerdere producten van Bostik voor verschillende toepassingen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.00 uur geopend. Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk advies van een professional dan kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen of bellen naar 0592 272 780 . Wij staan u graag te woord en geven u passend advies.