Spanbanden kopen

Spanbanden kopen

Een veel gebruikt product in de transport zijn spanbanden. Ook bekend onder de naam sjorbanden. Deze zorgen ervoor dat ladingen goed vast blijven staan tijdens transport. Niet alleen in de zakelijke wereld wordt dit product gebruikt. Ook in de particuliere wereld worden deze sjorbanden regelmatig gebruikt. Denk aan een verhuizing waar meerdere spullen op een aanhanger worden gezet. Het is dan erg belangrijk dat deze spullen goed vast staan en niet gaan verschuiven tijdens de rit naar de nieuwe woning.

Er zijn diverse spanbanden te vinden. Deze zijn meestal gemaakt van zeer sterk kunststof materiaal en kunnen tegen een stootje. Ook zijn deze producten in weer en wind te gebruiken, zonder dat de kwaliteit hiervan achteruit gaat.

Spanbanden kopen

Diverse spanbanden te koop

Nooit geweten dat er zoveel keuze is in deze spanbanden. Want deze producten worden niet alleen gebruikt voor het vervoeren van bepaalde artikelen. Ook in de evenementen branche en de bouwindustrie zijn deze banden veel te vinden. Afhankelijk waarvoor je deze sjorbanden gaat gebruiken is er wel een passend artikel te vinden. Online in de webshop van de Logistiekconcurrent is een enorm assortiment te vinden. Hier zijn veel verschillende banden te bestellen. Voordeel is dat een bestelling welke voor 10.00 uur gemaakt is, deze de volgende werkdag al geleverd kan worden. Dit komt doordat veel producten uit eigen magazijn komen en dus direct leverbar zijn. Bovendien krijg je, naast de vaak al zeer aantrekkelijke prijzen, nog eens extra korting wanneer er meerdere producten tegelijk worden besteld. Deze staffelkorting kan aardig oplopen, tot een zeer interessante korting.

Neem ook een kijkje in deze webshop van deze logistieke speciaalzaak.

Spanbanden kopen