Een SEO bureau zal je vindbaarheid vergroten!

Als je, als consument, iets opzoekt in Google, dan kijk je vaak niet verder dan de eerste pagina met opties. Dat zijn dus maar maximaal 10 bedrijven die daar staan. Terwijl er waarschijnlijk veel meer bedrijven zijn die voldoen aan jouw zoekopdracht. De bedrijven die onderaan de eerste pagina staan krijgen al minder klandizie dan de bedrijven die bovenaan staan. Ook omdat we het idee hebben dat een bedrijf dat bovenaan staat altijd de beste optie zal zijn. En dus zul jij eerder iets bestellen bij een van de eerste bedrijven die met jouw zoekopdracht naar boven komen dan bij een van de andere bedrijven. Maar hoe kom je, als bedrijf, nu bovenaan te staan in Google? Om te beginnen moet je een SEO bureau inschakelen. Dit red je niet op eigen kracht.

Waar begint een SEO bureau mee?

Allereerst zal een SEO bureau jouw wensen in kaart brengen en je de weg naar de top van Google uitleggen. Hiervoor is bijvoorbeeld een zoekwoordenonderzoek nodig. Een onderzoek naar de woorden waar mensen op zoeken om bij jouw website uit te komen. Door de teksten op je website te optimaliseren kun je er dan voor zorgen dat Google jouw website beter gaat lezen en er op die manier voor zorgen dat jouw website stijgt in Google. Dat klinkt heel simpel, maar je bent er niet zomaar. Een SEO bureau is essentieel!

Schrijf je zelf of laat je schrijven?

Een leuk tekstje schrijven is helemaal niet zo moeilijk voor veel mensen. Maar wat nu als dat leuke tekstje moet voldoen aan bepaalde eisen? Het zoekwoord moet er een x-aantal keren in voorkomen, het teksje moet een minimaal aantal woorden bevatten en ook de afbeelding moet kloppen. Daar kun je misschien wel wat hulp bij gebruiken. Je kunt je teksten laten schrijven door het SEO bureau. Zij kunnen (tijdelijk) intern komen te zitten in jouw bedrijf en jou zo de kneepjes van het vak leren. 

Meer informatie nodig?

In deze tijden van COVID-19 is het extra belangrijk om goed gevonden te worden in Google. En dus is het juist NU de tijd om een SEO bureau in te schakelen om jouw bedrijf en website een boost te geven. Wil je meer informatie? Je vindt al veel informatie op de website, zie link in de bovenste alinea, maar je kunt ook aanvullende informatie opvragen via deze website. Je vindt, helemaal onderaan iedere pagina, ook een mailadres. Het SEO bureau zal je graag van informatie en advies voorzien!