Schoon en fris aan je werk beginnen

Werk je in de zorg of in de keuken dan wil je er zeker van zijn dat je handen ook schoon en fris zijn, het is niet de bedoeling dat je bacteriën de kans geeft zich te nestelen of te verspreiden. Door gebruik te maken van dispensers, handgels en mondkapjes heb je er in ieder geval alles aan gedaan. Bij simcon.nu in de webshop, vind je verschillende producten. verschillende dispensers om je handen te ontsmetten, gels en een aantal modellen mondkapjes. Ook kleine flesjes handgel om mee te nemen zijn verkrijgbaar in de webshop.

Overal zijn bacteriën mogelijk

Het is mogelijk dat de bacteriën overal op zitten, van het kleinste knopje tot grote oppervlakken in een winkel. Hoe meer mensen er in een winkel of openbare gelegenheid komen, hoe groter de kans is dat er virussen en bacteriën worden verspreid. Met een handgel beperk je de verspreiding, een mondkapje zorgt ervoor dat de verspreiding door de lucht geen kans krijgt. Niet voor niets worden dispensers, handgels en mondkapjes zeer veel verkocht. Wil je gezond leven dan kun je niet meer zonder, het is een kleine moeite het te gebruiken maar kan veel narigheid voorkomen. 

Dispensers, handgels en mondkapjes

Verschillende soorten producten

In de webshop van simcon.nu zijn verschillende producten verkrijgbaar, dispensers, handgels en mondkapjes is maar een kleine greep. Flessen handgel voor de dispenser, maar ook kleine flesjes om mee te nemen zijn in de webshop te koop. Ook mondkapjes zijn in een aantal soorten te verkrijgen, zowel particulieren als bedrijven kunnen in de webshop de artikelen bestellen. Wil je er ook zeker van zijn, dat je klanten of medewerkers meehelpen om virussen en bacteriën tegen te gaan? Dan is gebruik van de verschillende middelen zeker aan te raden. Bekijk snel het complete assortiment in de webshop.