Refurbished kantoormeubelen koop je bij Mauron

Kast

Voor de inrichting van jouw kantoor kun je ook kiezen voor refurbished kantoormeubelen. Zeker als je een nieuwe kantoor start, ben je al genoeg geld kwijt. De kantoorinrichting kost ook een heleboel geld. Je kunt natuurlijk wel naar de Ikea of een andere budgetwinkel maar als je wel op zoek bent naar kwaliteit dan kun je ook kiezen voor tweedehands kantoormeubelen. Je kunt dan goede meubels van hoge kwaliteit krijgen, tegen een scherpe prijs. Alle meubels zijn in uitstekende staat en zien er nog uit als nieuw.

Refurbished kantoormeubelen

Refurbished kantoormeubelen van kwaliteitsmerken

Handelsonderneming Mauron is gespecialiseerde in refusbished kantoormeubelen. Hier kun je terecht voor kantoormeubilair van diverse kwaliteitsmerken zoals Ahrend en Haworth Comforto. Er is een groot assortiment aan meubels zoals bureaus, stoelen, kasten en vergadertafels. Niet alleen als startende ZZP-er kun je hier terecht maar ook als je een groot kantoor wilt inrichten voor meerdere werknemers. Zelfs voor een complete kantoorinrichting voor 50+ personen kun je terecht voor bureaus, ladekasten, roldeurkasten, archiefkasten, bureaustoelen en vergadertafels.

Mauron

Alles bij elkaar passend

Je hoeft dan niet bang te zijn dat het een niet bij elkaar passend geheel wordt. Alle meubels zijn verkrijgbaar in dezelfde kleurstelling en met gelijke topbladen. Zo kun je ook met tweedehands meubelen een geheel creëren en een groot kantoor inrichten. De meubels zijn te koop via de webshop. Een complete kantoorinrichting koop je misschien niet direct online. Daarom heeft Handelsonderneming Mauron ook een showroom. Je kunt een afspraak maken om hier de mogelijkheden te bekijken. Indien gewenst krijg je ook persoonlijk advies op basis van jouw wensen en op basis hiervan een vrijblijvende offerte. Handelsonderneming Mauron is gevestigd in Nijmegen aan de Microweg. Wil je ook een kantoorinrichting van goede kwaliteit maar tegen scherpe prijzen? Dan zijn tweedehands kantoormeubelen zeker het overwegen waard.