Populaire massages

Wat zijn de populairste massages op dit moment? Als je graag een moment volledig wil ontspannen en genieten of als je last hebt van bepaalde klachten dan is het handig om te weten welke massages er zijn, welke massages het populairste zijn en waar de massages precies goed voor zijn. Dit is ook handig als je zelf wilt beginnen met het geven van massages, maar dit zou je natuurlijk ook kunnen leren op een massage cursus. Hier een lijst met populaire massages van dit moment. Klik hier voor meer informatie.

De Thaise massage 

Deze massage is geschikt om te ontstressen, maar is ook goed bij specifieke klachten. Bij deze massage wordt een combinatie gemaakt tussen acupressuur, lichaamsgewicht en bepaalde yoga poses. Door het uitoefenen van druk kunnen klachten plaatselijk worden aangepakt. Bij deze massage kun je je kleding aanhouden en wordt geen olie gebruikt. 

De Zweedse massage 

Een massage die bedoeld is voor ontspanning van het hele lichaam. Lange strijkingen afgewisseld met knedingen is wat bij deze massage wordt gedaan. Hierdoor verdwijnt spanning als sneeuw voor de zon. Vaak wordt bij deze vorm van masseren een olie of lotion gebruikt, dus je ruikt na de massage ook lekker. 

De deep tissue massage

Dit is een massage om dieper gelegen spieren en weefsels aan te pakken. Bij deze massage wordt veel druk uitgeoefend op het lichaam. Het is dus een perfecte massage voor het aanpakken van bepaalde pijnklachten en blessures, of om je weer in topconditie te krijgen. Ideaal voor iedereen die zich veel bezighoudt met sport.