Philips Hue verlichting

Licht doet leven. Wij durven zelfs een stap verdergaan en zeggen dat licht je leven mee bepaalt. Van het moment dat je opstaat tot het moment dat de ogen weer toegaan voor je welverdiende nachtrust. De Philips Hue verlichting gaat graag mee in dit verlichtingsverhaal en wordt niet voor niets de slimste verlichting van het moment genoemd. Van de woonkamer over de tuin tot de badkamer…  de brede waaier aan Philip Hue verlichting schakelaars, lampen en sensoren brengt op  gepaste wijze licht in je leven.

Eenvoudige installatie voor een verlichting op maat

Vele mensen haken bij de woorden slimme verlichting of domotica meteen af omdat ze al de grootste verbouwingswerken voor ogen zien. Niet zo bij de Philips Hue verlichting. De installatie is de eenvoud zelve en van nieuwe bekabeling of afbraakwerken is al helemaal geen sprake. Op enkele minuten tijd doorloop je het hele installatieproces en creëer je een magische woning waarin licht een prominente rol krijgt. Volledig op maat en volledig gericht op jouw wensen en behoeften.

‘App’laus voor de Philips Hue verlichting app

Geen verlichting van de toekomst zonder een app die aan de toekomst denkt. En dat mag je gerust letterlijk nemen. De Philips Hue app stelt de gebruiker namelijk in staat om zijn of haar leven volledig op maat in te stellen en in te plannen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het valt wel te regelen. Verlichting die zich aanpast aan het moment van de dag… jij vraagt, de app levert. Voor elke kamer of elke gelegenheid een ander kleurtje… 16 miljoen kleuren liggen op jou te wachten. Zacht in slaap vallen en ’s morgens vol energie aan een nieuwe dag beginnen… laat de Philips Hue verlichting jouw slaaproutine volgen. Eerst wat licht in de keuken dan licht in de badkamer en ’s avonds van 20:00 tot 23:00 verlichting in de tuin… de ingebouwde timer kan het allemaal.