Oxyz Hengelo de reddende hand bij een zinkend schip!

oxyz Hengelo is een bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in bedrijven die niet goed lopen en dreigen failliet te gaan. Failliet gaan is nooit leuk, voor geen enkel bedrijf. Aan een faillissement van een bedrijf kunnen verschillende redenen zitten. De directe reden van een bedrijf is dat het bedrijf niet genoeg omzet behaald en eventuele kosten omhoog gaan.

Als een ondernemer financiële problemen ondergaat is dit niet fijn. Dit kan verschillende problemen met zich meebrengen. Denk hierbij aan de privésituatie die onder druk staat, niet meer rustig kan slapen, de deur en de post niet meer opent én de schuldenlast oploopt. Dit zijn diverse problemen die een onderneming, dat dreigt failliet te gaan, met zich meebrengt.

Het laatste redmiddel voor jouw bedrijf

Heb jij een bedrijf dat de toekomst sober inziet en een faillissement moet gaan aanvragen binnenkort als het zo blijft lopen? Neem dan contact op met een schuldhulpverlener. Veel ondernemingen hebben schulden voordat ze daadwerkelijk failliet gaan. Dit komt doordat lenen vaak het laatste redmiddel voor een zinkend schip is. Dit is echter niet zo en het daadwerkelijk laatste redmiddel is een schuldhulpverlener. Zo’n persoon helpt bij de schulden en bedrijfsvoering binnen een bedrijf. Samen met deze persoon worden veel bedrijven weer op het goede spoor gezet. Het voornaamste doel van de schuldhulpverlener is om samen met bedrijven en de ondernemer(s) zelf, weer winstmarges te realiseren. Bekijk voordat je daadwerkelijk zo’n persoon inschakelt alle opties.