Op zoek naar nieuw werk in Utrecht?

Hangt er ontslag boven je hoofd of voert het bedrijf waar je nu werkt een reorganisatie door? Het is nooit leuk op zoek te moeten naar nieuw werk, gelukkig heb je de kans om samen met outplacement Utrecht op zoek te gaan. Hierbij sta je er niet alleen voor om in de regio Utrecht nieuw werk te vinden, het regionale karakter zorgt ervoor dat je passend werk vind wat je leuk vind om te doen. Natuurlijk kent het bureau de arbeidsmarkt op zijn duim, weet waar de kansen liggen en weet deze te benutten.

Kies de coach die bij je past

outplacement Utrecht

Er moet natuurlijk wel een klik zijn met de coach die je gaat begeleiden op zoek naar nieuw werk, bij outplacement Utrecht kun je een eigen coach naar keuze kiezen. Hoe enthousiaster jij over je coach bent, hoe gemotiveerder je als team met hem of haar werkt. Heb je een bepaalde training nodig dan kan die ook gegeven worden door de coach, dit kan zowel persoonlijk als met een groep werkzoekenden. Er wordt je ook geleerd hoe je kunt zoeken op bijvoorbeeld sociale media naar werk, moderne middelen worden gebruikt om de geschikte baan voor je te vinden.

Gericht op de regio

Woon je in de omgeving van Utrecht dan wil je ook werk in deze omgeving hebben, outplacement Utrecht is actief in deze regio. Dat is ook de kracht van het bedrijf, acteren in de regio waardoor zij precies weten wat er speelt. Het is ook mogelijk om je te laten coachen via Skype, alle mogelijke middelen worden gebruikt om snel tot succes te komen. Vaak bepaald een werkzoekende hoe lang een traject mag duren, en in welke branche de baan gevonden moet worden. Gelukkig is er altijd een coacht in de buurt, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je geen werk vind in de regio.