Olie op waterbasis

Hermadix Douglas Olie

Met het behandelen van het hout geef je het een nieuwe uitstraling, en is het hout tevens goed beschermd. Voor douglas en lariks hout is er een speciale olie ontwikkeld, Hermadix Douglas Olie geeft het hout waar het recht op heeft. Een prachtige natuurlijke behandeling, op waterbasis met een matte uitstraling. De structuur van het hout blijft mooi zichtbaar, nerven en de houtstructuur kun je na het gebruik van de olie ook nog zien. Natuurlijk maak je gebruik van een duurzame olie, waarbij gebruik is gemaakt van milieuvriendelijke ingrediënten. Gebruik de olie wanneer je ook lang wilt genieten van je mooie houten producten.

Prachtige schutting

Je hebt niet voor niets een schutting in de tuin van lariks hout, de prachtige houtsoort geeft een natuurlijke uitstraling aan je tuin. Behandel je het hout met Hermadix Douglas Olie, dan weet je zeker dat je voor jaren een prachtige schutting hebt. Zowel in de zomer en de winter is je schutting beschermd, tegen zowel regen, sneeuw, hagel als zonlicht. Op vlonders is het belangrijk, dat er geen vuil of alg op blijft liggen tegen het uitglijden. Na behandeling van de olie blijft vuil en algvorming ook niet meer achter op de vlonder, het hout is niet alleen erg mooi maar ook veilig om over te lopen.

Hermadix Douglas Olie

Snel een tweede laag aanbrengen

In sommige gevallen is het nodig om een tweede laag aan te brengen van Hermadix Douglas Olie, bijvoorbeeld als de ondergrond zeer snel zuigend is. Gelukkig kun je de olie na ongeveer acht uur alweer voor de tweede keer aanbrengen, waardoor je nog sneller een prachtig resultaat hebt. De olie heeft als kenmerk dat het ook eenvoudig te verwerken is, zowel met de roller als met een kwast aan te brengen. In de webshop van deverfzaak.nl kun je de olie kopen, tevens zijn er nog andere soorten olie binnen het assortiment beschikbaar.