Net een webshop. Hoe kom ik aan verpakking?

Ben je net een webshop gestart en ben je opzoek naar een leverancier voor verpakkingen? In dit artikel worden de mogelijkheden besproken en kunnen we je wellicht verder helpen. 

Wanneer je net begonnen bent met een webshop of je hebt een idee of een product te lanceren, dan verkoop je nog niet direct veel producten. Dit betekent ook dat je niet groots kunt inkopen wat vaak kortingen met zich meebrengt. Dit betekent dus ook dat een kleinere oplage vaak ten koste gaat van je marge. In sommige gevallen is het niet eens meer winstgevend. 

Packaging is gespecialiseerd in het creëren van verpakking van kleine oplages. Verpakking kleine oplage zorgt er dus voor dat je een verpakking op maat kunt krijgen voor een mooie prijs. Dit zal ten gunste komen van je marges en daarbij heb je mooie verpakkingen voor de UX. 

Je kunt de verpakking volledig whitelabel laten bedrukken. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden met soorten verpakkingen. Denk aan dozen, bierverpakking en nog veel meer. Ontdek het op de website van Packaging via de eerder gegegeven links.