Monteur in Enschede

baan in regio Enschede

Ben je op zoek naar een vacature voor monteur in Enschede? Dan kan het bedrijf WR je gegarandeerd van dienst zijn. Ze zijn namelijk een professioneel werving- en selectiebureau met een groot netwerk door heel Nederland. Ze beschikken over een uitgebreid vacatureaanbod, waardoor de kans groot is dat je een vacature voor monteur vindt die bij je past. Bovendien kun je via dit platform al solliciteren met enkele klikken. Zo vind je dus snel een nieuwe functie en misschien wel je droombaan. Vind jouw nieuwe baan in regio Enschede!

Wat voor vacature voor monteur zoek je precies?

Natuurlijk zijn er verschillende vacatures voor monteur in Enschede te vinden, maar naar wat voor vacature ben je precies op zoek? Werk je graag met elektriciteit of is automonteur bijvoorbeeld meer iets voor jou? Wat je ambities ook zijn, bij WR vind je gegarandeerd de vacature die je zoekt. Bekijk alle vacatures in Enschede en ontdek welke functies het beste bij jou passen. Vind je het niet erg om wat verder weg te gaan werken, dan kun je ook kijken bij de vacatures voor monteur in Apeldoorn. Of in Zwolle.

baan in regio Enschede

Je kan direct solliciteren op deze vacature:

Voor de vacature als monteur deurtechniek in Enschede ga je aan de slag met toegang techniek en ga je het volgende doen: Je voert samen met één collega, de montage- en demontage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van montagetekeningen, bestellijsten en mondelinge instructies. Interesse? Je kan eenvoudig solliciteren via de website. Twijfel je nog of de vacature iets voor jou is en wil je er eerst even over nadenken of iemand erover spreken? Dan kun je de vacature ook als favoriet markeren en er later op terug komen. Neem gerust contact met WR op door te bellen naar 010-6690534.