Jouw bedrijfspand als marketingmiddel

Er zijn tal van marketingactiviteiten die jij als bedrijf kan inzetten. De meeste populaire activiteiten zijn adverteren (zowel online als offline), beurzen, mailings, autobestickering, en social. Er zijn nog een aantal mogelijkheden, waar je misschien niet zo snel aan denkt. Het inzetten van je bedrijfspand bijvoorbeeld. Je bedrijfspand straat een bepaald imago uit. Je kan hier goed gebruik maken van lichtreclame. Maar natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden. In de loop der tijd zijn er meer mogelijkheden bijgekomen. Wij gaan hieronder in op een aantal voorbeelden:

LED verlichting

Door het plaatsen van LED (Light Emitting Diode) verlichting, geef je op een relatief simpele manier extra schwung aan het bedrijfspand. Je kan heel goed de LED-kleur laten aansluiten op de kleur die past bij je branding. Het zorgt direct voor herkenbaarheid. Je zal zien dat meer mensen jouw pand gaan matchen met je identiteit.

Google Maps / Google Mijn Bedrijf

Ook op internet kan je opvallen met je bedrijfspand. Het is sowieso goed om de instellingen van Google Maps en Google Mijn Bedrijf goed op orde te hebben. Wanneer potentiƫle klanten zoeken op jouw bedrijfsnaam, zal Google in haar zoekresultaten jouw bedrijfspand laten zien. Het is zelfs mogelijk om een rondleiding te geven door jouw pand. Door middel van 360 graden fotografie, laat je de klant door jouw pand lopen. Een ander voorbeeld is om het logo van het pand op het dak te laten plaatsen. Wanneer er dan ingezoomd wordt met Google Maps / Google Earth zien klanten jouw logo nogmaals.

Reclamezuil

Een reclamezuil kan natuurlijk niet ontbreken bij jouw bedrijfspand. Al is het alleen maar om de bezoeker van je bedrijf geen fouten te laten maken. Een reclamezuil is van A-Z helemaal aan te passen naar de wensen en branding van je bedrijf. Een reclamezuil kan ervoor zorgen dat je, zeker op een druk bedrijventerrein, extra aandacht krijgt.

NEON-reclame

Helemaal nieuw is het niet, maar NEON wordt wel steeds populairder in het Nederlandse landschap. Van strak tot speels. NEON reclame maakt het voor ieder pand mogelijk zich te onderscheiden. Ideaal voor het logo op jouw pand.

Contact met een specialist?

Lijkt het jou ook een goed idee om meer op te vallen door jouw pand in te zetten als marketingmiddel. De experts van Nedlite Lichtreclame & Sign helpen jou met vakkundig advies. Al ruim 25 ervaring, van concept en ontwerp tot productie, montage en onderhoud.