Ik ben op zoek naar een hypotheekadviseur in Enschede

Je wilt binnenkort een huis kopen. Hier moet je een aantal dingen eerst zelf voor regelen en uitzoeken. Een hypotheekadviseur is iemand die je kan helpen bij het afsluiten van de juiste hypotheek omtrent je nieuwe woningen. De hypotheekadviseur zal eerst jouw financiële situatie in kaart brengen en vragen wat je toekomstplannen zijn. Op basis van jouw financiële situatie onderzoekt hij welke hypotheek het beste bij je past. Je kunt het beste een onafhankelijke hypotheekadviseur in de arm nemen. Door een onafhankelijke partij te kiezen ben je zeker van een deskundig advies, want bij De Hypotheker werken ze met ruim 40 aanbieders. Zo heb je een ruime keuze uit diverse hypotheekaanbieders in de regio en door al 30 jaar ervaring van De Hypotheker ben je zeker van je zaak.

Wat doet een hypotheekadviseur?

Een adviseur is iemand die advies mag geven over een onderwerp waar hij of zij in geschoold is. Een adviseur kan bij een adviesbureau of zelfstandig werken. Een hypotheekadviseur helpt je om je financiële zaken in kaart te brengen zodat de juiste hypotheek wordt afgesloten. Hij is een soort tussenpersoon, om degene die een hypotheek wenst af te sluiten zo goed mogelijk te adviseren. Een hypotheekadviseur kan in dienst van een bedrijf zijn of als zelfstandige werken. Andere hypotheekadviseurs werken onafhankelijk en met vele aanbieders samen zodat ze in hun netwerk met diverse partijen onafhankelijk advies kunnen geven, mede door de lange samenwerking. 

Wat kost hypotheekadvies? 

Meestal betaal je voor advies en bemiddeling een vast bedrag voor het hele traject. De kosten hiervoor liggen tussen de 1500 en 3000 euro, maar dit is afhankelijk van de adviseur en van jouw situatie. Sommige adviseurs werken op basis van uurloon, het tarief varieert tussen de 75 en 200 euro. Bij De Hypotheker in Enschede is het intakegesprek met een van onze hypotheekadviseurs gratis en vrijblijvend. Je kunt zo je hypotheekofferte die je via je bank of een andere partij hebt gekregen laten checken. Bij De Hypotheker kun je zeker van je zaak zijn en een onafhankelijke partij om deskundig advies vragen. Dit kan bij elke vestiging van De Hypotheker bij jou in de buurt! Neem een kijkje op de site of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.