Ieder jaar weer een verrassing met kerst

Rond de kerst kijkt iedere werknemer er weer naar uit, het kerstpakket wat we van de werkgever krijgen. Maar voor de werkgever is het ook een zoektocht wat zij ieder jaar moeten geven, je wilt toch een originele doos voor je personeel wat het hele jaar hard voor je heeft gewerkt. Met een pakket van kerstpakkettenexpress.nl weet je zeker dat je een duurzaam en origineel pakket hebt. Verschillende prijzen en soorten pakketten met ieder een ander thema. Zo kun je eventueel ook combineren met de verschillende soorten.

Zelf samenstellen

Nieuwste pakketten zijn er in de zomer al

Ongeveer in de zomer worden de nieuwe kerstpakketten gepresenteerd. Ieder jaar wordt een kerstpakket weer volledig opnieuw ontwikkeld. Ieder jaar weer vele nieuwe producten om toch van een echte verrassing te kunnen spreken. Van Italiaanse pakketten tot de mooiste A merken die worden verwerkt. Je kunt zelf een keuze maken hoeveel je aan een pakket wilt uitgeven, te beginnen bij voordelige pakketten tot aan de zeer luxe. In het assortiment bevinden zich meer dan 1000 soorten pakketten, je snapt dat je altijd wel een leuk pakket kunt kiezen.

Groot aanbod

Speciale pakketten voor de vrouw

Bij kerstpakettenexpress.nl zijn er speciale pakketten die zijn samengesteld voor de vrouwen. In diverse prijscategorie├źn kun je een kerstpakket samenstellen, douche en bad producten tot heerlijke maskers voor je gezicht. Je zult nog lang denken aan het heerlijke pakket als je tijd voor jezelf genomen hebt. Een pakket voor vrouwen geeft een bepaalde luxe, de prachtige producten en kleuren verrassen bij iedere vrouw. Natuurlijk horen handdoeken en geurkaarsjes ook in een verwenpakket.