Hoe selecteert u haar perfecte, persoonlijke sieraden geschenk?

Er is altijd een gelegenheid voor sieraden – een verjaardag, jubileum, vakantie of elke dag waarop je de liefde van je leven wilt laten zien hoeveel ze voor je betekent. Voor sommige mannen betekent dit een leuke reis naar de juwelier om zorgvuldig iets moois te selecteren, en je weet dat ze dol is op wat je ook kiest. Voor anderen betekent het vragen om advies van vrienden, familieleden, collega’s of zelfs websites over hoe dat perfecte stuk te kiezen. We gaan helpen om dat proces eenvoudiger te maken – we hebben een paar trucs voor de boeg om je te helpen de sieraden te kiezen die precies zijn wat ze wil. Zodra jij meer inzicht hebt in de smaak van haar, helpt het team van Voordeelsieraden je graag verder!

Zoek naar aanwijzingen van haar huidige smaak

De beste manier om te weten wat ze leuk vindt, is om te zien wat ze draagt. Houdt ze van dikke sieraden die wat gewicht hebben en echt een statement maken, of zijn haar stukken delicater en ingetogen? Afhankelijk van wat u wilt kopen, evalueert u haar uiterlijk van boven naar beneden:

Oorbellen

Heeft ze oren met gaatjes? Zo ja, geeft ze de voorkeur aan oorknopjes (kleine die niet onder de oorlel hangen), of dangly? Als ze van oorbellen houdt die bengelen, kijk dan of haar collectie meer hoepels, kroonluchters of andere oorbellen van het druppel type bevat.

Kettingen

Je vriendin heeft misschien een favoriete dagelijkse ketting die ze draagt ​​voor werk of spel, samen met een paar chique stukken die ze draagt ​​voor speciale gelegenheden. Als je naar haar collectie kijkt, kijk dan of ze de voorkeur geeft aan kettingen met hangers. Je kunt ook zien of ze choker-lengte, kort of lang zijn en of ze van ketting-link, kralen of iets heel anders houdt.

Armbanden

Bangles. Charms. Touw. Mesh. Er zijn veel opties beschikbaar om haar polsen te versieren. Een deel van de keuze van armbanden zijn gebaseerd op haar levensstijl – als ze een beroep heeft zoals het onderwijzen van kinderen of als een medische professional is, passen dikke of armbanden niet bij haar dagelijkse leven. Ze heeft misschien een gevarieerde smaak en een brede selectie in haar collectie, en als dat het geval is, betekent dit gewoon dat ze waarschijnlijk van een breder scala aan sieraden zal genieten.

Ringen

Net als andere sieraden, kiezen vrouwen soms ringen op basis van wat ze elke dag doen. Als ze in een medische of voedselverwerkende branche werkt en handschoenen moet dragen, zijn kleinere ringen waarschijnlijk een betere keuze dan edelstenen. Als ze voor jonge kinderen of baby’s zorgt, wil ze ook iets dat geen randen heeft die mogelijk krassen kunnen veroorzaken. En zoals met alles, zal haar persoonlijke stijl worden weerspiegeld in de ringen die ze draagt. Houdt ze van iets groots en opvallend, of iets kleins? Heeft ze de neiging om te kiezen voor unieke of meer klassieke stijlen? Probeer een kijkje te nemen in haar collectie en kijk waar haar smaak ligt.

Een metaal en filigraan kiezen

De meeste fijne sieraden zijn gemaakt van een van de drie metalen: platina, goud of zilver. Om te bepalen wat haar geschenk zal zijn, onderzoekt ze wat ze leuk vindt als het om metalen gaat. Sommige vrouwen hebben een sterke voorkeur voor een metaal naar keuze, maar anderen veranderen graag dingen op basis van hun outfits of gemoedstoestand. Platina is hypoallergeen en daarom ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Het is duurzaam, bestand tegen aantasting en gemakkelijk te verzorgen. Het heeft een natuurlijk witte glans. Goud kan geel, wit, rose zijn (wat roze lijkt vanwege de toevoeging van koper) of zwart. Goud is ook bestand tegen roest, aanslag of corrosie. Het aantal karaat meet de duurzaamheid; een sieraad kan 22k, 18k, 14k of 10k zijn. Je hebt misschien zwart goud niet gezien, maar het is prachtig – een stuk zwart goud is gewaagd en uniek met een zwarte en grijze glans die een klassieke afwerking geeft aan elk sieraad. Sterling zilver kan een meer kosteneffectieve keuze zijn dan goud of platina, en het is ook duurzaam en mooi. Sommige vrouwen kiezen een metaal op basis van hoe het eruit ziet met haar specifieke kenmerken, zoals haarkleur, oogkleur of iets anders. Kijk naar wat ze over het algemeen draagt ​​om te zien of ze de neiging heeft meer van het ene dan het andere te dragen. Als dat zo is, kan dat een goede optie zijn. Of, als ze veel zilver heeft, kan een goudstuk iets extra’s zijn dat wat diversiteit en kleur aan haar collectie zou toevoegen. Filigraan is sierachtig, kantachtig werk van fijne draad dat wordt gevormd tot delicate sieraden. Het is vaak sierlijk en kan vrijwel elk ontwerp zijn. Een blik op het feit of haar sieraden filigraan zijn en wat de kwaliteiten ervan zijn, kan je veel vertellen over haar smaak. Misschien houdt ze van eenvoudige, gladde looks – in dat geval is filigraan misschien niet haar stijl. Maar als ze van een uniek ontwerp, patronen en een meer decoratieve en decoratieve kwaliteit houdt, zal de filigraan het stuk maken.

edelstenen

Je hebt misschien gehoord dat “diamanten de beste vriend van een meisje zijn”, maar dat is misschien niet het geval. Natuurlijk, sommige vrouwen houden van een groot sterretje op hun vingers of rond hun nek, maar sommige hebben andere edelstenen die hun favorieten zijn. Denk eerst aan haar geboortesteen. Als je niet zeker bent van haar geboortesteen, bekijk dan de Diamondere-gids voor geboortestenen per maand. Een geboortesteenring, oorbellen of hanger is misschien precies wat je nodig hebt om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan haar collectie die speciaal zal zijn vanwege de betekenis ervan. Als je op zoek bent naar een cadeau voor die speciale moeder in je leven, kun je haar een ring, ketting of andere kerstbal geven met de geboortestenen van haar kinderen. Als ze een bepaalde favoriete kleur heeft, kies dan een juweel dat bij haar smaak past. De beste manier om dit te bepalen, is niet alleen naar haar sieradencollectie te kijken, maar ook naar haar garderobe. Wat valt er op? Wat zou een mooie aanvulling zijn op wat er al in haar kast staat? Vrouwen houden van afwisseling, maar ze hebben ook favorieten. De grootste overwinning zou zijn om iets te selecteren dat goed aansluit bij wat ze al weet en waar ze van houdt. Maak de juiste keuze! Het selecteren van een sieraad hoeft niet stressvol te zijn. Het kan leuk zijn en het kan ook een goede manier zijn om echt naar je partner en haar specifieke stijl te kijken en deze op te merken. Door haar smaak en voorkeuren te observeren, zul je zeker een stuk kunnen vinden dat bij haar stijl past – en ze zal er dol op zijn (en jij)!