Gehard glas bestellen

Gehard glas dat is zeker verstandig om aan te schaffen als je sterk glas nodig hebt. Dit glas is 5 keer zo sterk dan normaal glas van exact dezelfde dikte. Vind je veiligheid belangrijk of plaats je dit glas op een plaats waar het glas snel kapot gaat. In beide gevallen is het slim om dit glas aan te schaffen. Ook voor de inbraak is dit glas zeer verstandig om aan te schaffen. Als inbreker krijg je dit glas niet zomaar kapot. Bij dit harde glas wordt er dus veel minder snel een inbraak gepleegd. Dit glas is verkrijgbaar in verschillende diktes. Je kan kiezen voor enkel, dubbel of driedubbel glas. Het enkele glas is al heel stevig, maar voor de zekerheid kan je kiezen voor dubbel of driedubbel glas als je een winkel hebt. 

gehard glas

Gehard glas voor het bedrijfsleven

Voor het bedrijfsleven is het heel belangrijk dat het pand goed beveiligd is. De beveiliging gebeurd bijvoorbeeld door het geharde glas. Zeker als het pand in een winkelstraat gevestigd zit is het geharde glas een aanrader. Verkoop je echter niet zulke hele dure spullen dan kan je het best kiezen voor enkel gehard glas. Verkoop je wat duurdere spullen of zijn er andere dingen te halen in de winkel dan is dubbel of driedubbel glas zeker aan te raden. Inbrekers komen er niet zomaar doorheen en het geeft je toch een extra gevoel van veiligheid. 

glas gehard

Gehard glas voor particulieren

Het glas is niet alleen voor het bedrijfsleven, maar dus ook voor de normale consument. Het geharde glas kan je plaatsen op een plek in je huis, zodat deze beter beschermd is. Wordt er veel in de tuin gevoetbald dan kan je er ook voor kiezen om hard glas te plaatsen. Zo wordt het glas er niet uit geschopt door een bal. Het glas is makkelijk op maat te maken voor iedereen. Wil je alleen een glas in de keuken, omdat dit raam het vaak zwaar te verduren heeft dan is dit mogelijk. Je kan ervoor kiezen om het glas zelf te plaatsen, maar dit kan je ook laten doen door een expert. In dit geval weet je in ieder geval zeker dat het goed gebeurd. Als je over de juiste gereedschap beschikt kan je er ook zeker voor kiezen om het glas zelf te plaatsen dit scheelt weer wat in de kosten.