Frisbee laten bedrukken als promotiemateriaal

We zitten midden in de zomer en hoe kun je je doelgroep nou in de zomer nog steeds bereiken? Veel mensen gaan op vakantie, naar het strand of misschien wel naar het park. Het perfecte item wat iedereen naar die plekken mee zou willen nemen is een frisbee! Hierom is dit het perfecte item om je doelgroep in de zomer te bereiken. Het komt zo niet alleen in het oog van diegene die de frisbee gebruikt, maar ook de mensen eromheen die toekijken zien jouw merknaam. Twee in één klap, dus laat frisbees bedrukken als weggevertje aan jouw relaties!

Frisbees bedrukken voor een positieve associatie

Daarnaast krijgen mensen ook een positieve associatie met jouw merknaam. De frisbee met jouw merknaam erop wordt namelijk in een plezierige omgeving gebruikt. De persoon voelt zich waarschijnlijk vrolijk en vrij tijdens het gebruik van het product en zal deze emotie onbewust koppelen aan jouw merknaam. Het is dus een erg leuk weggevertje wat ook nog een ruim oppervlak heeft, hierdoor kun je jouw boodschap of merknaam er lekker groot op bedrukken.

Naamsbekendheid door bedrukte frisbee

Maar waarom is het zo ideaal dan? Een bedrukte frisbee zorgt voor naamsbekendheid bij de ontvanger. Maar de waarde van het geschenk is veel groter dan alleen de doelgroep. Zoals we al benoemden zal de frisbee niet alleen bij de doelgroep in het oog komen, maar ook bij alle mensen in de omgeving waar de frisbee gebruikt wordt. Dat is dus erg goede reclame! Bovendien worden vooral kinderen erg blij van een frisbee, zo komt een persoon al op jonge leeftijd in aanraking met jouw merk wat het begin kan zijn van een nieuwe langdurige klant. Nou als je nu nog niet overtuigd bent weten wij het ook niet meer. Welk merk wil nou niet een positieve emotie oproepen? Daar zijn de zomerse maanden en het gevoel van vrijheid echt perfect voor.