Equalité, een Nederlands modemerk dat streeft naar gelijkheid

Equalité is een super jong Nederlands kledingmerk dat zijn deuren opende in 2019. Het is een merk, dat zoals de naam al doet vermoeden, streeft naar gelijkheid. Dat concept is vandaag de dag heel relevant, want we leven in een wereld waar dat niet altijd het geval is. De eenheid neemt af en de contrasten nemen toe. Men kijkt meer naar de verschillen en een stuk minder naar de overeenkomsten. Equalité probeert daar met zijn kleding verandering in te brengen.

Equalité gaat voor eenheid met hun kleding

Want het merk ademt en gelooft in eenheid. En dat is een eenheid die vandaag de dag zo erg nodig is. Er zijn volgens Equalité drie factoren die mensen verbinden, namelijk mode, muziek en sport. Deze factoren brengt dit merk samen in de vorm van een streetwear label voor allemaal. Ze brengen twee read-to-wear collecties per jaar uit en dat aangevuld met flash collecties. Equalité richt zich vooral op een jonge doelgroep die veel met social media bezig is en zodoende altijd op de hoogte is van de laatste trends. Dit kledingmerk staat bekend om hoogwaardige kleding en accessoires die lang genoeg meegaan om er echt van te genieten. Dat is uiteindelijk wat je van kleding wilt anno nu.

Waar bestaat de Equalité collectie uit?

Als je goed voor de dag wilt komen dan zit je met Equalité goed. Je vindt er shirts, bodywarmers, jeans, jacks en tracksuits. Combineren kan volop met dit merk dus je kan besluiten om een tracksuit te dragen met daar overheen een bodywarmer. Zet daar goede sneakers onder en je bent ready-to-go. Is het een hete dag maak dan een combi van een nette short met shirt en instapper. Perfect om te dragen voor een dagje naar het strand. Of ga je naar een festival? Ook hier biedt Equalité uitkomst. Draag een cargo broek met een wit shirt en witte sneakers eronder. Je bent zo helemaal klaar om van dat festival een onvergetelijke dag te maken. Je merkt het bij, Equalité is er keuze genoeg voor ieder moment van het jaar.

Alternatief voor Equalité is het merk Iceberg

Equalité is een mooi kledingmerk voor alle momenten. Maar er zijn natuurlijk veel meer kledingmerken op de markt en het Italiaanse Iceberg is er één om even kort uit te lichten. Want dit merk is niet meer weg te denken uit de mode en is sinds 1974 erg populair geworden. Iceberg staat bekend om zijn sportieve collectie die daarnaast heel trendy is. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo en naast Equalité het overwegen waard is.