Eerste indruk van je bedrijf

Een mooie vloer in je bedrijf of showroom is de eerste indruk, zit deze vol met vlekken of is deze niet geschikt dan hebben bezoekers of klanten direct een mening in de meeste gevallen. Een garage binnenkomen waar de vloer vol met smeervlekken vindt geeft niet echt een goede indruk, snel gaan je gedachten dan naar de manier van werken. Zorg er daarom voor dat je een mooie showroomvloer in je ruimte hebt liggen, fris, schoon, mooi en veilig. Een schone en veilige vloer zorgt er ook voor dat de kwaliteit van je werk omhoog gaat.

Laat je producten mooi uitkomen

Je producten kunnen nog zo mooi zijn, als de vloer van je showroom niet mooi is heeft dat een bepaald effect op de producten. Een showroomvloer kun je in verschillende soorten laten leggen, takensbedrijfsvloeren is de specialist om dit voor je te doen. Voor een prachtige vloer die anti slip moet zijn ben je aan het goede adres, verschillende kleuren en soorten vloeren zijn mogelijk. Alle vloeren van het bedrijf zijn onderhoudsvrij en duurzaam, je weet dus zeker dat je er niet veel werk aan hebt om deze te onderhouden en mooi te houden.

Showroomvloer

Verschillende kleuren vloeren

De producten die je tentoon wil stellen bepalen de kleur van je vloer, verkoop je auto’s dan heb je in de meeste gevallen een andere kleur vloer dan een meubeltoonzaal. Zo heeft iedere ruimte een andere showroomvloer, naast de standaardkleuren kun je ook kiezen voor een wat fellere kleur zoals rood en geel. Op aanvraag worden ook echt afwijkende kleuren geproduceerd, deze kunnen speciaal worden aangemaakt voor jou vloer. De lasveters in de vloer kunnen een speels effect geven als je deze een andere kleur geeft, door de negen verschillende kleuren kun je mooie kleurcombinaties maken. De kleur van de lasveter hoef je niet direct te kiezen, dus denk even na voor een spannende combinatie.