Een vergader weekend voor uw bedrijf

Oké, een vergadering klinkt je misschien al saai in de oren, laat staan een vergader weekend. Maar dit gaan we even net iets anders aanpakken. Juist in een vergader weekend kunnen er meer dingen besproken worden op een veel leukere manier dan je de vergadering kent. Daarnaast is er in dit weekend tijd om dichter tot elkaar te komen en meer uit elkaar te halen!

Teambuilding

Een vergadering wordt pas leuk als je elkaar ook echt daadwerkelijk kent. Dit is makkelijker praten en je weet wat je van elkaar kan verwachten. Begin het weekend daarom met een stukje teambuilding. Ga samen sporten, organiseer een spel of doe een escape room. Je zult merken dat je net even een iets andere kant van je collega’s leert kennen. 

Eén vergaderruimte

Wil je inspirerend vergaderen? Pak na de teambuilding even je rust en bespreek vast met elkaar welke punten goed zijn om eens met elkaar te bespreken. Ga vervolgens naar een vergaderlocatie in Kampen waar voldoende ruimte is om even met elkaar te zitten. Bij Weidevol heb je een prachtige omgeving waar je je inspiratie vandaan kan halen. 

Samen eten

Na het daadwerkelijk vergaderen in een vergaderruimte zal je normaliter terug gaan naar je werkplek om je werk te verrichten. Nu is er nog tijd om dingen na te bespreken door middel van een informeel etentje. Je zult merken dat het allereerst veel leuker is om nog de laatste dingen met elkaar te bespreken, maar daarnaast praat het ook makkelijker in een informele omgeving. 

Dag erna

De dag erna kun je afsluiten met een vergaderontbijt waarin je nog de laatste punten bespreekt. Sluit de dag af met een leuk uitje en voilà het vergader weekend was eigenlijk een enorm succes!