Een portofoon huren of gewoon kopen?

Het mag in deze tijd van smartphones en mobieltjes misschien verrassend lijken, maar portofoons zijn populairder dan ooit tevoren. Ze ogen niet alleen avontuurlijk, maar ze hebben ook wel degelijk hun nut. Bijvoorbeeld in de bergen kan het bereik van je smartphone nog steeds een probleem zijn. Zeker als je in het midden van een sneeuwvlaag op de top van een afgelegen berg staat. Daarnaast is en blijft het een leuk speeltje voor groot en klein en komt het ook handig van pas als je bijvoorbeeld in extremere omstandigheden sport of activiteiten uitvoert. Dan houd je dat mobieltje of die smartphone toch liever op zak en biedt een portofoon de oplossing. De volgende vraag die we dan vaak te horen krijgen, is of je nu best een portofoon kunt huren of kopen.

De voordelen van een portofoon huren

Ben je iemand die graag zorgeloos door het leven gaat of iemand die slechts uitzonderlijk een portofoon gebruikt, ga dan voor het huren van dit communicatietoestel. Door het huren van een portofoon vermijd je onnodige kosten voor een apparaat dat 99% van de tijd ergens op een vergeten schap stof ligt te vergaren. Door het huren van een portofoon draag je ook niet de last en zorgen van reparatie, onderhoud en het vervangen van de batterijen. Wil je een portofoon huren? Bekijk dan snel de site.

De voordelen van een portofoon kopen

Een portofoon kopen, gaat over het algemeen en op lange termijn goedkoper uitkomen. Zeker als je besluit om het kleinood verschillende keren per jaar te gebruiken. Portofoons gaan nu eenmaal heel lang mee en er komen de jaren nadien amper of geen kosten aan te pas. Je moet je gewoon afvragen of de kost van de portofoon opweegt tegen het aantal keer dat je de portofoon per jaar gaat gebruiken.