Een fijne vulpen is een waardevol cadeau

Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een vriend of familielid, denk dan eens aan een mooie vulpen. Je kunt online een vulpen kopen bij pwakkerman.com. Het assortiment is groot en je kunt rustig thuis in je luie stoel kijken welke pen het beste bij jou en je budget past. Ook kun je de pen laten graveren, dat maakt je cadeau nog persoonlijker en waardevoller voor de ontvanger. Meestal is dat graveren nog gratis ook. Je maakt je cadeau echt af door een mooie verpakking: een doosje of een etui.

Parker pen, een geschikt cadeau

Een wereldberoemd merk en toch heel betaalbaar. Een Parker pen online bestellen is een goed idee wanneer je een leuk cadeautje zoekt en niet meteen kapitalen uit wil geven. Parker is een gerenommeerd merk en maakt mooie en degelijke pennen. Een prima aankoop, dus. Ook wanneer je voor jezelf een pen zoekt. Parker maakt vulpennen, maar net als alle andere bekende merken pennen maken ze tegenwoordig ook ballpoints, rollerballs en fineliners. Ook wanneer je denkt dat een vulpen niets voor jou is kun je dus nog steeds goed bij het merk Parker terecht.

Montblanc, dure klasse

Van een heel andere orde is een Mont blanc pen. Betaalbaar kun je die niet noemen, maar tegenover het aanzienlijke aankoopbedrag staat wel het een en ander. Klasse, stijl, duurzaamheid, status, uitstraling. Met een Montblanc pen laat je zien dat je exclusiviteit weet te waarderen. De instapmodellen kosten al enkele honderden euro’s. Wanneer je iemand kent die graag met de hand schrijft en een mooie pen op waarde weet te schatten, dan kun je met een Montblanc pen zijn of haar hart veroveren. Maar, zoals gezegd, ze zijn niet voor iedere portemonnee.

Lamy voor duurzaamheid 

Ben je op zoek naar een wat bescheidener cadeau, dan kun je een Lamy vulpen online bestellen. Lamy is een goed verkrijgbaar merk dat in alle prijsklassen pennen aanbiedt, zeker ook in de betaalbare klasse. De pennen en vullingen zijn bij veel winkels te koop en hebben als extraatje dat het merk bekend staat om zijn aandacht voor duurzaamheid. Niet alleen van de pennen zelf, maar bij het hele productieproces. Een mooi gegeven wanneer je dat op prijs stelt. 

Waterman, stijl en betaalbaarheid

Een Waterman vulpen is ook een vulpen die voor veel mensen geschikt is. Een bekend en oud merk met goede pennen die makkelijk schrijven en technisch mooi gemaakt zijn. Ook Waterman maakt naast vulpennen de modernere pennen als rollerballs en fineliners. Dat maakt Waterman ook een mooi merk om cadeau te doen. De fabriek is tegenwoordig gevestigd in Frankrijk en staat bekend om zijn elegante pennen. Daarnaast staat Waterman bekend om zijn talrijke innovaties. De clip aan de pen waarmee je die zo mooi aan je borstzakje of een schrift kunt klemmen is een uitvinding van Waterman. Ook op het gebied van vullingen en inkttoevoer heeft Waterman veel verbeteringen uitgevonden.