Een digitale folder maken? Hoe kan ik een online folder maken?

Bent u bezig met het ontwerpen van een folder? Een folder kan op twee manieren publiceerbaar gemaakt worden. Dit kan in een offline versie, waarbij u de folder moet laten drukken. Ook een online folder maken is een optie. Dit bespaart u enorm veel kosten en u kunt gemakkelijk naar iedereen een online folder opsturen. Voor een relatief laag bedrag kunt u enorm veel mensen bereiken. Ondanks dat online folder maken digitaal is, kan deze wel bladerbaar worden.  Het wordt vaak een PDF bestand en dat kan op elk mobiele apparaat worden geopend.

online folder maken

De service van DigitaalPubliceren.com

Heeft u al eerder een folder laten drukken of een online versie laten maken? Het is een makkelijk proces voor een drukker of voor een digitaal publiceren bureau om voor u een online folder maken te realiseren. Wilt u zelf een folder ontwerpen en zoekt u alleen een bedrijf waar de folder omgezet wordt in een digitaal document? Digitaalpubliceren.com is het bedrijf waar u naar op zoek bent. Bij hen kunt u uw bestelling plaatsen op de website en zij ontvangen graag de huisstijl van uw bedrijf en uw PDF document waar alle tekst in staat. De rest doet Digitaalpubliceren.com voor u! Zij converteren uw PDF bestand tot een bladerbare PDF die vervolgens wordt gepubliceerd op een omgeving van DigitaalPubliceren.com. Vanaf dat moment kunt u de online folder verspreiden.

online folder maken

De kosten van een online folder maken

Het grote voordeel van een online folder maken zijn de kosten. Het is een voordelige optie, omdat het over een eenmalig bedrag gaat. Vanaf het moment dat de bladerbare PDF binnen is, kunt u deze verspreiden onder iedereen waar u aan dacht. Op het moment dat u een offline versie gedrukt heeft, betaalt u altijd voor folders die later in het oud-papier komen. Dat is zonde! Daarbij is een online folder maken via een bedrijf vaak reclamevrij en voor een betaalbare prijs. Heeft u al weleens de berekening gemaakt tussen de drukkosten of de kosten die u bij kwijt bent voor een online versie? U zult zien dat u goedkoper uitkomt met een online versie.

Wat kost een online folder maken?

Maar wat kost het online maken van een online folder? Op het moment dat u de Digitale versie van uw folder bij Digitaalpubliceren.com laat maken, bent u voor 60 euro al klaar. U kunt ook meerdere versies online laten maken. Dan wordt het bij iedere druk goedkoper. Neem contact op met Dititaalpubliceren.com en laat u verassen door de vele mogelijkheden. U kunt Digitaalpubliceren.com bereiken via  0416 745460.