De voordelen van een zakelijke pick-up truck

Ben jij een ondernemer en heb je een bedrijf waarbij je veel gebruik moet maken van een busje? Dan is het voor jou misschien wel interessant om je bestelbusje in te ruilen voor een zakelijke pick-up truck, zoals een Dodge RAM. Het rijden van een zakelijke pick-up truck kan voor jou als ondernemer veel voordelen hebben, dus ben jij geïnteresseerd in deze voordelen en wil je misschien wel een Dodge kopen? Lees dan eens deze voordelen om jezelf nog meer te overtuigen. 

Fiscaal voordeel 

Een pick-up truck voor de zakelijke bestuurder heeft een enorm voordeel op het gebied van belastingen. Met bijvoorbeeld een Dodge RAM, een pick-up truck met een gewicht van meer dan twee en een half ton, betaal je maar 50 euro wegenbelasting per maand. Dit is net zoveel als dat je moest betalen met een bestelbusje. 

Geen extra auto meer nodig

Doordat een pick-up truck zoals een Dodge RAM een heel geschikte auto is voor het gebruik in bedrijven, maar een luxe binnenkant heeft, hoef je eigenlijk geen auto meer te hebben voor privé gebruik. Dat scheelt enorm in kosten voor verzekeringen, belasting en natuurlijk de aanschaf van de tweede auto. 

Een pick-up truck op gas

Een pick-up truck kan natuurlijk wel een hoog verbruik hebben als deze op benzine rijdt. Het is daarom verstandig om een Dodge RAM uit te kiezen die op LPG rijdt. Dit bespaart enorm veel op het gebied van het verbruik van brandstof, maar ook in de kosten van brandstof.