De ultieme carrière

Vele mensen vinden het hedendaags belangrijk om een goede carrière te hebben. Zij vinden het erg belangrijk om succesvol te zijn. Hierin zijn vele aspecten belangrijk. Soms is het goed om even met iemand te praten, die samen met jou het pad doorneemt. Vaak heb je voor jezelf al wel redelijk een pad uitgestippeld, toch is het ook goed om soms even met iemand te spreken die het vanaf de zijlijn bekijkt en aan wie je eventuele vragen kunt stellen. Hiervoor kun je goed terecht bij Van Ede en Partners. Van Ede en Partners heeft jarenlange ervaring op het gebied van trainingen en coaching.

Ben ik op de goede weg?

Je kunt nooit voorspellen hoe je carrière gaat verlopen. Soms kun je voor een tijd de gedroomde manager zijn voor een bedrijf, maar wanneer het bedrijf een nieuwe fase ingaat, hebben ze je niet meer nodig. Ook kan het zijn dat je zelf merkt dat je ergens niet op de plek bent en dat de visie van het bedrijf en je eigen visie te veel verschillen. Dit zijn vaak de momenten dat je jezelf afvraagt of je wel op de goede weg bent. Hiervoor is het altijd een goed idee om een keer te praten met iemand. Iemand die ervaring met dit soort loopbaan issues en iemand die jou kan helpen om de volgende stap te zetten.

Coaching en ondersteuning

Van Ede en Partners ondersteunt en begeleidt mensen die weer controle over hun eigen carrière willen krijgen. Dit op het gebied van loopbaanbegeleiding, executive coaching of outplacement. Bekijk ook:
appa regeling
Outplacement Utrecht