De leukste uitjes in Amersfoort

Bedrijfsuitje in Amersfoort

Amersfoort is de perfecte stad om te verkennen met vrienden of familie. Ook is deze stad uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes. Amersfoort heeft diverse musea waar je je de gehele dag kunt vermaken. Daarnaast kun je ook prachtig wandelen langs de middeleeuwse grachten. Maar door al deze leuke activiteiten kan het soms lastig kiezen zijn wat je gaat doen. Daarom voor jou in dit bericht de leukste uitjes in Amersfoort.

Dierentuin Amersfoort

Een uitje wat geschikt is voor de gehele familie is het bezoeken van een dierentuin. Dierenpark Amersfoort is de meeste speelse dierentuin van Nederland. Zo loop je langs, boven en tussen de dieren in deze schitterende dierentuin. het park is gelegen aan de rand van bosgebied Birkhoven en uitstekend bereikbaar. Wist je dat er in deze dierentuin meer dan 150 verschillende diersoorten zijn? De kinderen kunnen ook klauteren in de touwbaan of spelen in de speeltuin.

Breng een bezoekje aan het Mondriaanhuis

Ben je op zoek naar een culturele activiteit? Dan is wellicht een uitstapje naar het Mondriaanhuis een goed idee. Want zeg zelf, wie kent de vakken met de rode, blauwe en gele kleuren niet? Hier leer je alles over het leven van deze kunstenaar. In het nagebouwde Parijse atelier waan je je als Piet Mondriaan. En kun je na alles wat je gezien hebt, niet wachten om zelf aan de slag te gaan? In het Doe-het-zelf-atelier kun je zelf aan de slag gaan. Er is ook gedacht aan de kinderen. De kinderen kunnen namelijk een spannende speurtocht doen door het Mondriaanhuis.

Verken Amersfoort

Wanneer je Amersfoort wilt verkennen, kun je kiezen om dit te voet of per fiets doen. Maar wil je iedereen echt verrassen? Dan kun je ook een tuktuk huren om op deze originele manier Amersfoort verkennen. Dit uitje is vooral geschikt als bedrijfsuitje in Amersfoort. Bij Fun Event kun je gemakkelijk een aantal tuktuks huren om zo gezellig door de stad te toeren. Heb je daarna honger gekregen? In Amersfoort zitten een heleboel leuke restaurant waar je gezellig de dag kunt afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje.