De leukste beroepen met kinderen

Vind jij het leuk om met kinderen te werken? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Wij gaan er vandaag een aantal benoemen. Ik ben benieuwd welke jij het leukst vindt.

Kinderopvang

Je bent in de kinderopvang betrokken bij de ontwikkeling van de allerkleinste. Vanaf 3 maand kunnen baby’s als bij jou op de kinderopvang verschijnen. In eerste instantie verzorg jij deze kleine baby’s, maar na verloop van tijd zie jij ze ook echt ontwikkelen. Kruipen, lopen, de eerste woordjes; jij bent er bij! Is dit iets voor jou? Bij kinderopvang nijverdal zoeken ze altijd personeel! Neem contact op met Columbus Junior voor meer informatie.

Leraar of lerares

Zijn de kinderen van de kinderopvang? Dan is het tijd voor school.Als leraar of lerares leer jij de kinderen bewust woorden, rekenen en alle algemene kennis. Ze zullen je vragen stellen, naar je opkijken maar ook moet jij streng durven te zijn. Kinderen in deze leeftijd zullen jou ook op de proef stellen! 

Ziekenhuis

Op de kinderafdeling in het ziekenhuis is het altijd zwaar. Je ziet hier kinderen met de meeste verschrikkelijke ziekten. Kun jij dit mentaal aan en wil jij heel graag deze kinderen toch een fijne tijd in het ziekenhuis bezorgen? Dan ben jij wellicht geschikt om in het ziekenhuis te werken. Een baan met enorm veel toegevoegde waarde, maar je moet het wel aankunnen. 

Onbetaald werk

Je kunt natuurlijk ook je huidige baan behouden en in je vrije tijd met kinderen werken. Heb jij een hobby, bijvoorbeeld voetbal of hockey? Wordt dan trainer van de kinderen. Je kunt dan jouw favoriete sport combineren met het werken met kinderen.