De leukste activiteiten in het water

Met de zomer op komst trekken we er straks allemaal weer op uit. De temperaturen gaan stijgen en de laatste jaren merken we dat het steeds warmer wordt met soms uitschieters tot wel 40 graden. Waar haal jij je verkoeling vandaan? Of hoe vermaak jij je aan de waterkant. Wij sommen enkele leuke activiteiten voor je op.

Vissen

Een sport beoefenen in de zomer kan behoorlijk pittig zijn. Je moet er niet aan denken om te voetballen bij 30 graden, laat staan als het nog een paar graden warmer is. Vissen is de ideale sport. Aan de waterkant samen met je maten. Maak je niet te druk, zoek een beschutte plek en zorg voor voldoende drinken. Het juiste plekje vinden in het water? Schaf dan een voerboot aan via Raven.nl.

Zwemmen

Meer voor de hand liggend is natuurlijk zwemmen. Er zijn in Nederland meerdere meren, plassen of openbare zwembaden waar jij je heerlijk kunt vermaken tijdens de hete dagen in de zomer. Je hoeft natuurlijk niet alleen maar in het water te liggen. Neem een luchtbed mee, zorg voor een lekkere ligstoel en een goed gevulde koelbox. Reken maar dat jij gaat genieten. 

Wipe out

Zoek jij verkoeling maar wil je toch actief bezig zijn? Dan is het bezoeken van een wipe out baan helemaal iets voor jou. Sportief bezig zijn en de hele dag krom liggen van het lachen, want je vrienden zullen de meest gekke manoeuvres maken. 

Waar kunnen we jou straks vinden? Laat het ons weten!