De financiële dienstverlening

Wat zie jij voor je als denkt aan financiële dienstverlening. Zie jij dan goedgeklede mannen of vrouwen in een pak voor je? Of denk je aan een bankmedewerker? De financiële wereld roept bij veel mensen een verkeerd beeld op en er wordt vaak gedacht aan fraude. ‘De rijken worden toch alleen maar rijker’, wordt er vaak geroepen. Wij vertellen je graag over de leuke functies die er zijn in de financiële dienstverlening.

Boekhouder

Als boekhouder zorg jij voor de boekhouding. De boekhouding kun je verzorgen voor één of meerdere bedrijven. Als boekhouder zorg je voor de maandelijkse en jaarlijkse aangiftes. Ook stel je op het einde van elk boekjaar mee de jaarrekening en balans op. Je boekt facturen, betaalt facturen en verwerkt alle gegevens. Ook ben jij een aanspreekpunt voor de directie. Wil jij werken als boekhouder in Purmerend? Kijk dan eens op Watacc.nl

Hypotheekadviseur

Ben jij gek op cijfers en heb jij verstand van de huizenmarkt? Dan is een baan als hypotheekadviseur voor jou weggelegd. Als hypotheekadviseur geef je financieel advies over hypotheken en help je potentiële kopers om een hypotheek te vinden die bij hen past. Om tot een gedegen advies te komen breng jij de financiële situatie in kaart en speel je in op de toekomstwensen.

Data analist

Als data analist analyseer je financiële data voor het management. Je voorziet de bepalers binnen het bedrijf van relevante financiële informatie. Op basis van deze managementinformatie kan er gestuurd worden en worden grote beslissingen gemaakt. Een rol met veel impact. Zo zie je dat er een aantal leuke functies zijn in de financiële wereld. Waar valt jouw oog op?