De drie voordelen van honingraatkarton

Promotie is het onder de aandacht brengen van een nieuw of bestaand product of service met als doel de omzet positief te beïnvloeden. Dat is precies waar honingraatkarton bij helpt. Als ondernemer is een sterke indruk maken de basis van een samenwerking. Kies dan ook voor sterk promotiemateriaal. Vooral als het gaat om promotie in een grootte omgeving.

Winkelvloeren, beurzen en andere commerciële omgevingen kunnen worden gedomineerd met het gebruik van honingraatkarton. Haarscherpe prints gepresenteerd op life size displays, grote cut-outs en originele 3D-constructies. Alles ondersteund, stevig en stabiel, door honingraatkarton.

Wat is honingraatkarton?

Het honingraatkarton heeft een ingewikkelde samenstelling. Alles begint bij zachte binnenlagen omheind door harde buitenlagen. De binnenlaag vormt een zeshoekige honingraat, waar ook de naam vandaan komt. Het is de sterkste vorm die in de natuur voor komt.

Enkellaags karton heeft een zwakke draagkracht, is moeilijjk stabiel te krijgen en niet duurzaam. Honingraatkarton is alles behalve zwak en moeilijk. Integendeel. Het biedt draagkracht en stabiliteit. Daarnaast biedt Van Aelen en van Leeuwen een duurzaam FSC-product.

Waarom honingraatkarton?

De eerste eigenschap die bij honingraatkarton naar boven komt is: veelzijdigheid. Het is lichtgewicht maar oersterk. Het kan zware promotie- en presentatiemiddelen dragen zoals schermen, beamers en andere constructies.

Op de harde buitenlaag is een gladde toplaag mogelijk voor professionele prints van de hoogste kwaliteit. Zo komt de promotie van het bedrijf overal terug. Het is daarom ook niet verassend dat (binnenhuis)architecten en andere professionele inrichters vaak dit materiaal gebruiken.

De mogelijkheden van honingraatkarton zijn eindeloos en het is breed inzetbaar. Dat het tegenwoordig ook populair is voor de totstandkoming van innovatieve inklapbare en uitklapbare meubels en andere objecten is een logisch gevolg.

Honingraatkarton zoals u het wilt

Schoonsnijden, contourfrezen, stansen, v-cuts en uitsparingen. Allerlei technieken om het honingraatkarton te bewerken. Zo krijgt het promotiemateriaal een extra dimensie. Een bedrijf kan een wandpaneel, levensgrote pop of opklapbare meubel zo bijzonder maken als dat ze zelf willen.

Zeefbedrukking, digitale bedrukking, met vernis, mat of glanzend? De onderneming heeft ruime keuze in diktes en bedrukkingen. Aelen en van Leeuwen heeft hiervoor de modernste gespecialiseerde apparatuur en expertise in huis.

Duidelijke keuze

Aelen en van Leeuwen is al vele jaren een bekende naam in de branche van drukwerk, zeefdrukwerk, printwerk en signing. Uiteenlopende opdrachtgevers vertrouwen op de hoogste kwaliteit, scherpste prijzen en beste service.

Dankzij jarenlange ervaring en het moderne machinepark, is dit dé aangewezen partner voor indoor én outdoor drukwerk. Voor iedere grote en kleine promotiecampagne of stukproductie biedt Aelen en van Leeuwen totale ontzorging.