Container verkoop bij Gebr. Vermeer

Wil je een eigen container in huis halen? Gebr. Vermeer Industrial Movements verkoopt containers! Ze zijn een gerenommeerde specialist in container verhuur en verkoop. Twijfel je nog? Denk eens aan de vele mogelijkheden dat een container je te bieden heeft?! Je hebt de keuze uit exemplaren van 10, 20 en 40 voet. Je kunt ze ook altijd uitproberen door er eentje te huren of een gebruikte container aan te schaffen.

Container verkoop

Een container is ideaal voor extra (tijdelijke) opslag. Heb je even geen plek voor wat spullen? Huur dan een container. Behalve voor container verkoop kun je bij Gebr. Vermeer Industrial Movements ook terecht voor het aanpassen. Je kunt een container laten omtoveren tot een kantoor, vergaderruimte, logeeradres of een plek waar je projectpresentaties kunt geven. Ook spuiten ze de containers in de kleur die jij wil!

Gebr. Vermeer heeft jarenlange ervaring als het gaat om container verkoop of verhuur. Ook vervoeren ze de containers. Nederland of naar het buitenland, het maakt niet uit. Je container komt snel én veilig van A naar B. Ze hebben wagens met een container zijlader waarmee ze de zeecontainer direct naast de wagen kunnen zetten. Een kraanwagen is niet nodig bij hun! Wil je weten welke mogelijkheden er voor container verkoop of verhuur zijn?  Neem dan contact op of kijk op de website voor meer informatie. Voor deze prijs kan je dit gemak niet ontzeggen!