BMW 1 Serie leasen?

Op zoek naar een BMW 1 Serie om tijdelijk te leasen? Dan bent u bij Blankert shortlease aan het juiste adres! Bij Blankert Shortlease kunt u voor een korte periode een auto leasen. Ideaal wanneer u voor een kort moment een (extra) auto nodig heeft.

Het leasecontract

Het verschil tussen shortlease en normale lease is dat bij shortlease, u als klant het voordeel hebt om iedere dag, wanneer het u uitkomt, het contract op te zeggen. Dit kan zowel zakelijk, maar ook zeker particulier.

BMW 1 Serie

Bent u op zoek naar een sportieve, maar ook zeker een luxe leaseauto, dan is de BMW 1 Serie zeker wat voor u! Deze auto is als automaat beschikbaar voor particuliere shortlease. De auto is voorzien van lichtmetalen velgen, een lederen stuur, bluetooth, cruise control en elektrische ramen voor en achter. De auto is er tevens in verschillende kleuren en uitvoeringen, voor ieder wat wils. Een prima auto dus, maar mocht u tussentijds toch liever over willen stappen op een andere brandstof, of een grotere auto, omdat u deze beter kunt gebruiken, dan is dit altijd mogelijk in goed overleg.

Het offertetraject

Blankert Shortlease maakt altijd een persoonlijke offerte voor de klant. Een uitgebreide offerte met meerdere looptijden en kilometrages. Deze kunnen wij dan met terugwerkende kracht hanteren. Zo weet u exact waar u aan toe bent en wordt u nooit verrast met peperdure eindafrekeningen. Op zoek naar een andere auto? Bekijk ook: Shortlease prive & Shortlease Groningen