Bescherm je verzending

verpakkingsmateriaal

Wanneer je iets online besteld of mensen bij jou iets bestellen is het van belang dat producten heel en zonder beschadigingen. Of je nu een groot bedrijf bent of een zelfstandig individueel die producten verkoopt, het is van belang dat je goed verpakkingsmateriaal hebt om je spullen in te versturen. Bij het versturen van producten wordt dit voornamelijk in dozen verzonden. Op de website is een breed assortiment aan verpakkingen. Denk hierbij aan kartonnen dozen en brievenbusdozen maar ook gripzakken. Zelfs kerstdozen zijn beschikbaar, dus als je nog een doos nodig hebt voor je kerstpakket dan kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen.

verpakkingsmateriaal

Het bedrijf is in 2008 begonnen met de verkoop van verpakkingsmateriaal op de webshop. Er is een breed assortiment beschikbaar die zo snel mogelijk bij hun klanten geleverd wordt.

Heb je een product op het oog, maar weet je niet zeker of het geschikt is en wil je het product liever zien? Ook dit is mogelijk door een sample aan te vragen. Let hierbij wel op dat er verzendkosten aan verbonden worden. Ga je naar de sample een bestelling plaatsen dan worden de eerdere verzendkosten gecrediteerd. Voor 14:00 uur besteld is dezelfde dag nog behalve op vrijdag dan is het voor 10:30 besteld. Bij iedere bestelling ontvang je een track en trace code, heb je deze niet ontvangen? Kijk dan in je spambox. Het kan zijn dat mailtjes in de spambox belanden.