Bekijk Amsterdam eens vanaf het water

De winter is dit jaar voorbij gevlogen. Niks geen elfstedentochten en bevroren grachten. Het is inmiddels half februari en het kwik schiet alleen maar verder omhoog. Kunt u er net als wij wel aan wennen dat Spaanse klimaat wat zich steeds meer over Nederland lijkt te bewegen?  Voordat u het weet, breekt het voorjaar weer aan en is het weer tijd om Netflix te laten voor wat het is en naar buiten te komen!

Amsterdamse grachten

Wij hebben mede door de zachte winter nu al zin om een lekker tochtje langs de Amsterdamse grachten te maken. Niet te voet, nee in de sloep! Met een van de klassieke salonboten van Amsterdam Boothuur maakt u samen met vrienden, familie of zakenrelaties een privé boot tour langs bijzondere bezienswaardigheden. En luxe is de boottour zeker. Ziet u zichzelf niet al genieten van de zon en de Amsterdamse grachten onder het genot van catering op maat?

Schipper mag ik overvaren?

De schippers van Amsterdam Boothuur zijn stuk voor stuk ervaren scheepslui en echte Amsterdammers. U komt op plekken in Amsterdam die u nog nooit heeft gezien maar waar zij al van kinds af aan kattenkwaad hebben uitgehaald. Natuurlijk is er toegang tot het gehele centrum van Amsterdam, iets waar u zelf niet 1, 2, 3 met de boot zult komen. Heeft u specifieke wensen of laat u zich liever leiden? Alles kan en wordt op maat voor u samengesteld! We halen u op en zetten u ook weer af waar u wilt. 

Laten we proosten

De zon schijnt, mensen zijn vrolijk en u vaart door de Amsterdamse grachten. Wat kan er dan niet ontbreken in onze hoofdstad? Precies een heerlijk biertje! Drankjes en hapjes worden uiteraard verzorgd op de luxe boot tour door Amsterdam. Ziet u een gezellige plek waar u wilt aanmeren? Geen probleem, geef de kapitein een seintje en u wordt op land gezet bij het gezellige cafe of restaurant waar uw oog op is gevallen. Natuurlijk is het ook mogelijk om eten en drinken aan boord te laten serveren. Op deze manier maakt u de beleving tijdens een privé-boottour helemaal compleet. Of u nu kiest voor een luxe boot tour met een meergangen diner, een warm en koud buffet, een uitgebreide lunch of een aangeklede borrel. 

Een Prive-boottour voor elk festijn! 

De keuze is reuze bij Amsterdam Boothuur. Zo kunt u aan boord stappen van maar liefst drie verschillende soorten boten. Geniet als een vorst! Terwijl u door het centrum van Amsterdam vaart hebben de overige toeristen geen last van u. dit vanwege de fluisterstille, elektrische motoren waarmee de boten zijn uitgerust. Wij varen met een officiële exploitatievergunning, dat is wel zo betrouwbaar. Viert u binnenkort een jubileum, bruiloft of verjaardag? Denk eens aan Amsterdam boottour.