Aanleg sportvelden

De aanleg sportvelden speelt een grote rol bij het plezier waarmee je als sporter je sport beleeft. Want het is niet leuk als je moet tennissen op een gravelveld dat vol zit met kuilen. BLT is gespecialiseerd in de aanleg van verschillende soorten tennisvelden en voetbalvelden. Je kunt bij de aanleg sportvelden kiezen uit verschillende materialen. BTL kan kunst- en grasvelden aanleggen voor voetbal. Bij tennisvelden heb je de keuze uit kunstgras, gravelvelden en roodkunstgras. Om die aanleg sportvelden snel en deskundig te kunnen uitvoeren beschikt BTL over speciale machines.

Advies bij aanleg sportvelden

Bij de aanleg sportvelden gaat het er niet alleen om dat je bij de oplevering over prachtige nieuwe velden beschikt. Het is vooral de bedoeling dat die velden na jaren van intensief gebruik nog steeds in een goede conditie verkeren. Dat is prima mogelijk, maar alleen als de velden niet te intensief worden bespeeld en als het onderhoud op de juiste manier wordt uitgevoerd. Om dit te bewerkstelligen gaat BTL voorafgaand aan de aanleg sportvelden met de bestuurders en de vrijwilligers van een vereniging om tafel. Dan wordt besproken of de velden voldoende capaciteit hebben en of de club in staat is de velden goed te onderhouden.

Onderhoud na aanleg sportvelden

Het onderhoud van sportvelden kan op een aantal manier worden gedaan. Helaas wordt er door veel beheerders van verenigingen nog vaak gebruik gemaakt van chemische middelen voor het onderhoud van de velden. Dat is slecht voor het milieu en voor de gezondheid van de sporters op de velden. BTL kan het onderhoud van de sportvelden overnemen van de vereniging. Dan ben je er zeker van dat de velden zonder chemische middelen worden onderhouden en dat de velden altijd in een topconditie verkeren.