4 manieren om relaxed thuis te komen na je vakantie!

Je welverdiende vakantie zit er bijna op en je staat op het punt naar huis te vertrekken. Hoe voorkom je dat je na deze periode van rust niet gelijk weer in de stress schiet? Wij geven je vier manieren om relaxed thuis te komen na je vakantie!

Tip 1: Hoofd omhoog

Probeer wanneer je bijna naar huis vertrekt het niet alleen maar somber in te zien, er zijn genoeg dingen om je op te verheugen! Zo kun je eindelijk weer heerlijk in je eigen bed slapen. Ook vinden veel mensen het prettig dat ze weer in hun normale ritme komen, het vakantieritme kan immers erg slopend zijn. Het belangrijkste is natuurlijk alle familie en vrienden die je weer gaat zien, genoeg om je op te verheugen dus!

Tip 2 : Opgeruimd staat netjes!

Niets fijner dan na je vakantie thuiskomen in een opgeruimd huis. Zorg er dus voor, hoe druk je het ook hebt in de week voor vertrek, dat je een schoon huis achterlaat. Mocht dit niet lukken, vraag dan een bekende of je schoonmaakster of hij of zij je uit de brand kan helpen terwijl jij lekker in de zon ligt!

Tip 3: Rustig opstarten

Het is lastig, maar probeer wanneer je weer thuis bent rustig op te starten. Draai wat wasjes en ruim de koffers uit. Sluit je houten jaloezie, vitrage inbetweens en haal nog wat extra slaap in.   Wanneer je weer helemaal gesetteld bent is het tijd om langs te gaan bij vrienden en familie. Vertel ze al je verhalen en laat de leukste foto’s zien, zo kun je zelf ook nog even lekker nagenieten!

Tip 4: Plan iets nieuws

Het klinkt een beetje tegenstrijdig omdat je net weer thuis bent, maar ga alvast op zoek naar een volgende vakantie. Dit hoeft niet lang te zijn, een stedentrip van een weekend is al erg leuk. Zo heb je weer iets om naar uit te kijken!


Geniet nog even van de laatste momenten van je vakantie en welkom thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *