2e hands kantoormeubelen

Heb je net een kantoorruimte gehuurd en wil je dit gaan inrichten? Of heb je kantoormeubelen nodig voor je nieuwe kantoor? Nieuwe kantoormeubelen kunnen aardig wat kosten met zich meebrengen. Daarom is het soms slim om te kiezen voor 2e hands kantoormeubelen. Maar waar kun je 2e hands kantoormeubelen vinden en waar moet je op letten bij de aankoop? In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Kantoor meubelen Arnhem

Waar vind je 2e hands kantoormeubelen?

2e hands kantoormeubelen kun je kopen van particulieren. Zo worden er bijvoorbeeld veel kantoormeubelen tweedehands aangeboden op websites als Marktplaats. Je kunt hier echt van alles krijgen om je kantoor in te richten: bureaus, stoelen, kasten etc.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je 2e hands kantoormeubelen bij een tweedehands winkel of webshop te halen. Hier vind je vaak ook van alles. De prijs voor kantoormeubelen kan wel iets hoger liggen bij tweedehands winkels en webshops, maar je hebt dan ook vaak garantie. Hierdoor weet je ook dat je een goede koop doet en de kantoormeubelen waarschijnlijk nog wel even mee gaan.

Ladeblok

Waarop letten bij de aankoop?

Als je 2e hands kantoormeubelen koopt, moet je vaak wel op iets meer punten letten dan wanneer je kantoormeubelen nieuw koopt. Dit is zeker het geval als je de kantoormeubelen overneemt van een particulier.

Het is slim om de meubelen goed te bekijken en te controleren op beschadigingen. Controleer ook hoe oud de 2e hands kantoormeubelen zijn en hoeveel ze gebruikt. Is het een groot meubelstuk dat uit verschillende onderdelen bestaat en veel waarde heeft? Dan doe je er ook goed aan om even te checken of de losse onderdelen nog wel verkrijgbaar zijn. Indien er een onderdeel kapot gaat, weet je dan dat je dit onderdeel toch nog kunt vervangen.